Entreprenad Huddinge

Eko Ek Stockholm AB – entreprenad Huddinge

Välkommen till Eko Ek Stockholm AB, vi erbjuder entreprenad i Huddinge när det kommer till enastående möbler och konstverk tillverkade av förkolnat trä. Vi är passionerade för att skapa unika och anpassade bitar som
förkroppsligar både skönhet och funktionalitet.

Anpassade Skapelser av Hantverkare

Vi är din destination för enastående möbler och konstverk skapade av förkolnat trä. Vi är specialister inom entreprenad och skickligt handlarbeten, med fokus på skapande av anpassade möbler som förkroppsligar både skönhet och funktionalitet. Genom att kombinera expertis inom hantverk med förkolnat trä, ger vi liv åt varje möbel med en unik karaktär och charm. Upptäck vår passion för att skapa tidlösa och personliga möbler som berikar ditt hem eller företag.

Entreprenad Huddinge

VILKA vi är

Vi är specialiserade på att förverkliga kreativa visioner och leverera högkvalitativa resultat. Med vår expertis och flexibilitet kan vi skapa unika projekt med precision och skicklighet, oavsett storlek eller material.

Entreprenad Huddinge

Vad vi gör

Vi kundanpassade projekt i både stora och små kvantiteter. Våra specialiteter inkluderar ekmaterial, metallsvetsning och bränt trä, men vi är flexibla nog att arbeta med andra material också. Låt oss förverkliga dina idéer med precision och skicklighet.

Entreprenad Huddinge

VÅRA TJÄNSTER

Upptäck vårt mångsidiga utbud av skräddarsydda tjänster hos oss. Från design och tillverkning av anpassade möbler till specialprojekt i olika material och storlekar. Vår expertis sträcker sig över en rad olika områden för att möta dina unika behov.

Oavsett om det är för ditt hem, kontor eller annan miljö, kan du lita på oss för att leverera kvalitet och precision i varje projekt. Läs mer om oss här.

Eko Ek Stockholm AB

SÖDERVÄGEN 30 A, 141 36 Huddinge

076 713 57 81